Професія, спрямована на майбутнє - Агєєнко, Тетяна (My University, 2020)
Професію педагога називають однією з найдавніших на землі. Оповідається про вчительську династію педагогів Агєєнко
"Світ професій – твій погляд" (історія, теорія та практика) : матер. ІІ Міжвуз. наук.-практ. інтернет-конф., 24 квітня 2020 р. / оргкомітет: Т. А. Агєєнко, В. М. Бескорса, К. А. Дмитренко, С. І. Нікуленко; Комун. закл. «Харків. гуманітар.-пед. акад.» Харків. облради. – Харків, 2020. - С. 63-65
Keywords: педагог, вчитель, професія, українська національна педагогіка, династія Агєєнко; teacher, teacher, profession, Ukrainian national pedagogy, Ageenko dynasty; педагог, учитель, профессия, украинская национальная педагогика, династия Агеенко