Використання е-learning у формуванні іншомовної комунікативної компетенції студентів нефілологічних спеціальностей у контексті інноваційних підходів до навчання іноземних мов. - Окатьєва, Інна (My University, 2019)
Тези присвячені проблемі використання е-learning у формуванні іншомовної комунікативної компетенції студентів нефілологічних спеціальностей. Автором доводиться, що використання е-learning у формуванні іншомовної комунікативної компетенції студентів нефілологічних спеціальностей відповідає вимогам сучасного суспільства, інтенсифікує процес здобуття знань, відкриває доступ до нових джерел інформації, активізує процеси ментальної обробки інформації, розвиває креативне мислення, надає нові можливості для формування професійних навичок спілкування та дозволяє реалізувати інтерактивні методи навчання.
Окатьєва І. І. Використання е-learning у формуванні іншомовної комунікативної компетенції студентів нефілологічних спеціальностей у контексті інноваційних підходів до навчання іноземних мов / В. Окатьєва // науково-практична конференція «Нові підходи до навчання іноземних мов: підвищення якості освіти - шлях до формування інтелектуального капіталу». - Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, Харків, Україна, 19 січня 2019 р.
Keywords: іноземна мова, комунікативна компетенція, нефілологічні спеціальності, інноваційні підходи; oreign language, communicative competence, non-philological specialties, innovative approaches, е-learning; иностранный язык, коммуникативная компетенция, нефилологические специальности, инновационные подходы.