Бренд науковця в цифровому середовищі - Самойлова, Світлана (My University, 2023)
Персональний бренд - це образ, репутація та асоціації які виникають в голові у людей, коли мова йде про певну людину або її ім’я. що впливає на формування власного бренду науковця; Як підвищити інформацію про науковця. Створення унікального ідентифікатора автора ORCID, профіль автора в Google Scholar.
Keywords: бренд науковця, профілі науковця, формування профілю; scientist brand, scientist profiles, profile formation