Особливості підготовки майбутніх фахівців початкової освіти до процесу адаптації молодших школярів - Кузнецова, Оксана (My University, 2022)
В роботі розглянуті питання підготовки фахівців початковоі освіти до процесу адаптаціі молодших школярів
Кузнецова О. В. Особливості підготовки майбутніх фахівців початкової освіти до процесу адаптації молодших школярів / О. В. Кузнецова // Тенденції сучасної підготовки майбутніх учителів початкової школи : матеріали Всеукр. наук.-практ.інтернет-конф. (Умань 6-7 жовт. 2022 р.). – Умань, 2022. – С. 85–88
Keywords: майбутні учителі початкових класів, підготовка майбутніх фахівців початкової освіти, процес адаптації, молодші школярі, готовність до навчання; future primary school teachers, training of future primary education specialists, adaptation process, younger schoolchildren, readiness for learning