Практична діяльність школярів - шлях до професійного самовизначення - Нікуленко, Світлана (My University, 2020)
Мова йде про маленьких громадян і їх можливість знайти свій шлях у житті. Найти своє покликання - справа непроста. Широкий діапазхон здібностей лише ускладнює цей процес. Цифрове покоління має свої особливості. Суттєво погіршується пам'ять, у багатьох синдром дефіциту уваги і зародки ігроманії. стистема освіти має протидіяти цим явищам.
"Світ професій – твій погляд" (історія, теорія та практика) : матер. ІІ Міжвуз. наук.-практ. інтернет-конф., 24 квітня 2020 р. / оргкомітет: Т. А. Агєєнко, В. М. Бескорса, К. А. Дмитренко, С. І. Нікуленко; Комун. закл. «Харків. гуманітар.-пед. акад.» Харків. облради. – Харків, 2020. - С. 109-113.
Keywords: високі технології, покликання, вибір професії, творчі здібності дітей, психологічні особливості, фізичні дані дітей; high technologies, vocations, choice of profession, creative abilities of children, psychological features, physical data of children; высокие технологии, призвание, выбор профессии, творческие способности детей, психологические особенности, физические данные детей