Підготовка майбутніх учителів до використання засобів наочності в освітньому процесі Нової української школи . - Беседіна, Юлія (My University, 2020)
Магістерська робота складається з двох розділів. У першій частині, теоретичній, розглянуті питання формування готовності майбутніх учителів до використання засобів наочності в освітньому процесі Нової української школи. У другій частині, дослідницькій, розкривається суть та зміст проведення експерименту, детально характеризується експериментальна перевірка ефективності педагогічних умов формування готовності майбутніх учителів до використання засобів наочності в освітньому процесі нової української школи.
Беседіна Ю. О. Підготовка майбутніх учителів до використання засобів наочності в освітньому процесі Нової української школи : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 013 Початкова освіта / Ю. О. Беседіна ; кер Наталія Пилипенко. – Харків, 2020. – 141 с.
Keywords: принцип наочності, засоби наочності, майбутні учителі, Нова українська школа, ключові компетентності молодших школярів; principle of visibility, means of visuality, future teachers, new ukrainian school, key competencies of junior schoolchildren; принцип наглядности, средства наглядности, будущих учителей, новая украинская школа, ключевые компетентности младших школьников