Особливості атестації педагогічних працівників - Прокопенко, Альона (My University, 2017)
У статті розглянуто особливості атестації педагогічних працівників. Автор приходить до висновку, що атестація педагогічних працівників є каталізатором самоосвіти, умовою продуктивної науково-дослідницької роботи, тому пошук і організація розумних оптимальних форм професійного навчання – стажування – стає найважливішим завданням теорії і практики підвищення кваліфікації, тим самим підвищуючи конкурентоспроможність організації в цілому. The article deals with the peculiarities of attestation of pedagogical workers. The author comes to the conclusion that certification of pedagogical workers is a catalyst for self-education, a condition for productive research, and therefore the search and organization of reasonable optimal forms of vocational training - internship - is becoming the most important task of the theory and practice of advanced training, thereby increasing the competitiveness of the organization as a whole.
Кравченя А. О. Особливості атестації педагогічних працівників / А. О. Кравченя // Теорія та методика професійної освіти : елект. наук. фах. вид. – 2018. – Вип. № 14.– URL:https://ivetscienceipto.wixsite.com/tmpo/kopiya-13-2017
Keywords: атестація, педагогічний працівник, заклад освіти, стажування; attestation, pedagogical worker, educational institution, internship