Складові формування поліпрофесійної мобільності майбутніх соціальних працівників - Білозерова, Маріанна (My University, 2020)
Розглянуті складові формування поліпрофесійної мобільності майбутніх соціальних працівників, розвиток яких дає можливість здійснювати професійну діяльність на належному рівні
Білозерова М. В. Складові формування поліпрофесійної мобільності майбутніх соціальних працівників / М. В. Білозерова // Тенденції та перспективи розвитку психології та соціальної роботи в сучасному суспільстві: Збірник матеріалів Міжнародної наук – практ. інтернет-конф. (м. Одеса, 5 листопада 2020 р.) / ОНУ імені І. І. Мечникова. – Одеса : ОНУ, 2020. – С. 306–309
Keywords: підготовка майбутніх соціальних працівників, поліпрофесійна мобільність майбутніх соціальних працівників