Історія української літератури першої половини ХХ століття - Міняйло, Роман; Демченко, Наталя; Масло, Ольга; Волкова, Ірина (My University, 2022)
У посібнику подано плани практичних та семінарських занять, список рекомендованої літератури до кожної з тем, а також інструктивно-методичні рекомендації, у яких висвітлено узагальнений матеріал щодо основних рис літературного процесу, життя й творчості письменника, запропонований аналіз як окремих творів, так і художнього доробку найяскравіших постатей в цілому, а також цікаві факти з життя письменників, що сприятиме поглибленню вивчення біографії майстрів слова першої половини ХХ століття. Призначений для студентів філологічних спеціальностей закладів вищої освіти, учителів та викладачів
Історія української літератури першої половини ХХ століття : навч.-метод. посіб. / Р. Міняйло, Н. Демченко, О. Масло, І. Волкова; Комунальний заклад «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради. – Харків : ТОВ «ДІСА ПЛЮС», 2022. – 189 с.
Keywords: інструктивно-методичні матеріали, літературний процес, письменник, поетика твору, літературна доба; instructional and methodological materials, literary process, writer, poetics of the work, literary period