Пам’яті тих, хто віддав життя за Україну - Репко, Інна (My University, 2025)
Автор статті зазначає, що триває велика визвольна війна українського народу, а наші героїчні військовослужбовці мужньо стримують широкомасштабну збройну російську агресію, ціною свого здоров’я та власного життя. У статті зазначено, що сьогодні на передовій боронять нашу державу більше 50 здобувачів освіти та понад 40 випускників Комунального закладу «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради. На превеликий жаль, історія визволення переплітається із втратами Героїв. Освітянська спільнота академії вже втратила 20 Героїв – здобувачів освіти, випускників і синів співпрацівників. Статтю присвячено їх життєвому шляху та героїчному подвигу.
Keywords: повномасштабне вторгнення; освітянська спільнота; подвиг Героїв; випускник; здобувач освіти; full-scale invasion; educational community; the feat of the Heroes; alumni