Воркаут. Основи техніки і методика навчання - Фоменко, Олена; Школа, Олена; Фоменко, Валерій (My University, 2018)
В навчальному посібнику розглядаються основи техніки та методики навчання воркауту з використанням елементарних гімнастичних вправ на перекладині та брусах, а також акробатики. Це один з нетрадиційних напрямів гімнастики, що застосовуються для зміцнення здоров’я, гармонійного фізичного розвитку і вдосконалення рухових здібностей молоді. Навчальний посібник призначений для практичних та самостійних занять студентів з дисциплін: «Фізичне виховання. Модуль «Гімнастика» та «Теорія і методика викладання гімнастики». Може бути корисним учителям фізичної культури, викладачам факультетів фізичного виховання, керівникам спортивних секцій.
Фоменко О. В. Воркаут. Основи техніки і методика навчання : навч. посіб. / О. В. Фоменко, О. М. Школа, В. Х. Фоменко. – Харків : ХГПА, 2018. – 165 с.
Keywords: Воркаут, основи техніки і методика навчання, гімнастичні вправи, акробатика, перекладина, бруси, нетрадиційні види гімнастики; Workout, fundamentals of technique and technique of training, gymnastic exercises, acrobatics, crossbeams, bars, non-traditional types of gymnastics; Воркаут, основы техники и методика обучения, гимнастические упражнения, акробатика, перекладина, брусья, нетрадиционные виды гимнастики