Практичні аспекти реалізації LEGO- технології на уроках інтегрованого курсу «Я досліджую світ» в початковій школі - Борзик, Олена Богданівна; Молчанюк, Ольга Василівна; Прокопенко, Д. С. (My University, 2023)
Розглядаються деякі приклади реалізації елементів LEGO-технології на уроках інтегрованого курсу «Я досліджую світ» в 2 класі. Завдяки безмежним освітнім можливостям, цеглинки LEGO сприяють підвищенню зацікавленості здобувачів початкової освіти до навчально-пізнавальної діяльності, активізації уваги учнів, розвитку творчого й критичного мислення, навичок соціально активних, креативних людей, здатних самостійно генерувати нові ідеї та приймати нестандартні рішення тощо.
Борзик О. Б. Практичні аспекти реалізації LEGO- технології на уроках інтегрованого курсу «Я досліджую світ» в початковій школі / О. Б. Борзик, О. В. Молчанюк, Д. С. Прокопенко // Соціокультурні та психолого педагогічні аспекти організації освітньо розвиткового простору в сучасному закладі освіти : матеріали Міжнар. наук.-практ. онлайн- конф. (м. Харків, 23 травня 2023 р. ). – Харків, 2023. – С.48-51
Keywords: LEGO- технології, початкова школа, інтегрований курс «Я досліджую світ»