Управління процесом формування навчально-пізнавальної компетентності студентів - Домніч, Тетяна; Домніч, Тетяна (My University, 2020)
Магістерська робота на здобуття освітнього ступеня Магістра зі спеціальності 073 Менеджмент. – Комунальний заклад «Харківська гуманітарно-педагогічна академія». – Харків, 2020. – 106 с. Зміст анотації. Магістерська робота складається з двох розділів. У першій частині, теоретичній, розглянуті питання поняття, шляхи та формування навчально-пізнавальної компетентності студентів та дискусійні методи як шляхи управління даним процесом. У другій частині, дослідницькій, розкривається суть та зміст проведення експерименту, детально охарактеризовуються практичні етапи використання дискусійних методів навчання у процесі управління формуванням навчально-пізнавальної компетентності студентів.
Домніч Т. В. Управління процесом формування навчально-пізнавальної компетентності студентів : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти, галузь знань 07 Управління та адміністрування спеціальність 073 Менеджмент / Т. В.Домніч ; керівник Інна Репко. – Харків, 2020.
Keywords: Управління, навчально-пізнавальна компетентність, педагог, дискусійні методи, впровадження; Management, educational and cognitive competence, teacher, discussion methods, implementation; Управление, научно-познавательная компетентность, педагог, дискуссионные методы, внедрение