Застосування «хмар слів» у контексті STEM-освіти - Кисельова, Олеся; Філін, С.Л. (My University, 2022)
У роботі висвітлено можливості практичного застосування «хмар слів» у контексті STEM-освіти
Кисельова О. Б. Застосування «хмар слів» у контексті STEM-освіти / О. Б. Кисельова, С. Л. Філін // STEM-освіта: досвід, виклики, ідеї та рішення : електронний :збірник наук. праць ЗОІППО. – Запоріжжя, 2022. – №3(50).
Keywords: STEM-освіта, хмара слів, хмарні сервіси, освітній процес; STEM education, word cloud, cloud services, educational process