Лінгвокреативність і компетентність як механізми конструювання ідентичності англомовного дитячого поета - Пікалова, Анна (My University, 2018)
Стаття присвячена виявленню механізмів конструювання ідентичності англомовного дитячого поета (на прикладі життєтворчості американського дитячого поета Теодора Сьюза Гейзела / Доктора Сьюза). У роботі аргументовано, що ідентичність дитячого поета конструюється у процесі активізації креативності. З’ясовані умови, що стимулюють лінгвокреативність у процесі конструювання ідентичності автора. Виокремлені види мовної гри, що репрезентовані в дитячих поетичних текстах Теодора Сьюза Гейзела / Доктора Сьюза. Версифіковано принцип компетентності як механізм конструювання ідентичності дитячого поета.
Пікалова А. О. Лінгвокреативність і компетентність як механізми конструювання ідентичності англомовного дитячого поета / А. О. Пікалова // Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія «Лінгвістика» : зб. наук. праць. – Херсон, 2018. – Вип. 33. – С. 79–84.
Keywords: ідентичність, дитячий поет, конструювання, принцип лінгвокреативності, мовна гра, принцип компетентності, Теодор Сьюз Гейзел / Доктор Сьюз.; identity, children’s poet, constructing, linguistic and creative principle, language game, competence principle, Theodore Seuss Geisel / Dr. Seuss.; идентичность, детский поэт, конструирование, принцип лингвокреативности, языковая игра, принцип компетентности, Теодор Сьюз Гейзель / Доктор Сьюз.