Сучасні ЗВО України в контексті трансформаційних змін і розвитку - Пономарьова, Галина; Степанець, Іван (My University, 2024)
Зміст праці присвячений аналізу стану сучасного ЗВО у контексті розвитку освіти. Визначено ключові напрями співпраці ЗВО як умови їх ефективного розвитку, роль наукової та науково-методичної роботи у підвищенні рівня освіти.
Keywords: заклад вищої освіти; наукова та науково-методична робота; співпраця; патріотизм; відповідальність