Проблеми та переваги дистанційного навчання в закладах вищої освіти - Упатова, Ірина; Сумцова, Анна (My University, 2020)
У тезах проаналізовано проблеми та переваги дистанційного навчання в закладах вищої освіти. Встановлено, що дистанційно-індивідуальна освіта сприяє розвитку творчого та інтелектуального потенціалу студента за рахунок самоорганізації, прагнення до знань, уміння володіти комп’ютерною технікою. З’ясовано, що дистанційна освіта не може дорівнювати традиційному освітньому процесу, але, безумовно, вона – це крок уперед, який спричиняє перегляд традиційних підходів до організації освітнього процесу, спонукає до його вдосконалення в закладах вищої освіти, є запорукою успішної самореалізації особистісного потенціалу студента в майбутній професійній діяльності
Упатова І. П. Проблеми та переваги дистанційного навчання в закладах вищої освіти / І. П. Упатова, А. А. Сумцова // Психологія та педагогіка: сучасні методики та інновації, досвід практичного застосування : збірник тез наукових робіт учасників міжнар. наук.-практ. конф. (м. Львів, 23–24 жовтня 2020 р.). – Львів : ГО «Львівська педагогічна спільнота», 2020. – С. 188–190.
Keywords: заклади вищої освіти, дистанційне навчання