Використання платформи Moodle для оцінювання навчальних досягнень учнів старших класів у системі занять англійської мови - Тарасова, Ольга (My University, 2019)
Початок інформаційної ери стимулював активний розвиток новітніх освітніх засобів і середовищ. Зараз застосування сучасних інформаційних технологій в навчанні – одна з найбільш важливих і стійких тенденцій розвитку світового освітнього процесу, що вважається закономірним проявом інформатизації усіх сфер людської діяльності. Зважаючи на підвищення інтересу до теми навчальних освітніх середовищ, актуальною та цікавою для наукової розвідки є тема «Використання платформи Moodle для оцінювання навчальних досягнень учнів старших класів у системі занять англійської мови». Дипломна робота складається зі вступу, двох розділів із висновками до кожного розділу, загального висновку, списку використаних джерел та додатків.
Keywords: Moodle, змішане навчання, англійська мова, навчальні досягнення; Moodle, blended learning, English, learning achievements; Moodle, смешанное обучение, английский язык, учебные достижения