Особливості психолого-педагогічного супроводу дітей з ООП у рамках біопсихосоціальної моделі допомоги - Пєхарєва, Світлана; Пєхарєва, Альона (My University, 2020)
Використовуючи такий комплексний підхід, навчання дітей з ООП відбувається успішніше у порівнянні із простим соціальним супроводом. Біопсихосоціальна модель допомагає нам кращє зрозуміти причини складної поведінки та неуспішності дітей у навчанні і, отже, може бути більш точним у вирішенні цих проблем.
Пєхарєва С. В. Особливості психолого-педагогічного супроводу дітей з ООП у рамках біопсихосоціальної моделі допомоги / С. В. Пєхарєва, А. С. Пєхарєва // Розвиток національної педагогічної освіти у подіях і персоналіях: особливості, здобутки та перспективи: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 19 листопада 2020 р.). – Харків : ФОП Петров В. В., 2020. – С. 281–284.
Keywords: особливі освітні потреби, інтегрування дітей, спеціальна освіта, біопсихосоціальна модель, соціальний супровід