Соціально-емоційна компетентність як ресурс стійкості особистості в умовах викликів сучасності - Печериця, Наталія; Анголенко, Валентина (My University, 2025)
У публікації розкрито соціально-емоційну компетентність як ресурс стійкості особистості в умовах викликів сучасності. Обґрунтовано роль емоційного інтелекту в подоланні стресових ситуацій та визначено практичні аспекти формування резильєнтності в кризовий період
Keywords: соціально-емоційна компетентність; стійкість; освітня діяльність; професійна підготовка фахівців соціальної сфери; виклики сучасності