Підвищення якості вищої музично-педагогічної освіти на засадах адаптивного управління - Ульянова, Вікторія (My University, 2020)
У статті висвітлено питання підвищення якості вищої музично-педагогічної освіти на засадах адаптивного управління. Розкрито сутність понять «якість вищої музично-педагогічної освіти», «адаптивне управління». Проаналізовано можливості підвищення якості зазначеної освіти засобами адаптивного управління. Визначено перспективи подальшого наукового пошуку.
Ульянова В. С. Підвищення якості вищої музично-педагогічної освіти на засадах адаптивного управління / В. С. Ульянова // Психолого-педагогічні проблеми вищої і середньої освіти в умовах сучасних викликів: теорія і практика : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 12грудня 2019 р.) / Харк. нац. пед. ун-т ім. Г. С. Сковороди. – Харків : Мітра, 2020. – С. 389–391.
Keywords: якість вищої музично-педагогічної освіти, адаптивне управління, якість керівництва, якість змісту, якість результату; quality of higher music-pedagogical education, adaptive management, quality of management, quality of content, quality of result; качество высшего музыкально-педагогического образования, адаптивное управление, качество руководства, качество содержания, качество результата