Естетичне виховання студентів як складова педагогічної майстерності вчителя - Ремзі, Ірина; Гомозова, Тетяна; Салюкова, Ганна (My University, 2019)
У тезах розкриті умови сучасної освітньо-виховної практики що важливого значення набуває народна музика. Питання естетичного виховання майбутніх вчителів, вихователів засобами різних видів мистецтв є актуальними в сучасній освітньо-виховній практиці. Особливого значення вони набувають в системі педагогічної освіти, зокрема, діяльності педагогічних коледжів і училищ, гуманітарно-педагогічних академій, класичних і педагогічних університетів, інститутів та академій післядипломної педагогічної освіти.
Ремзі І. В. Естетичне виховання студентів як складова педагогічної майстерності вчителя / І. В. Ремзі, Т. В. Гомозова, Г. Ю. Салюкова // Science, research, development. № 14. Pedagogika : Miedzynar. nauk.-prakt. konf. (27.02.-28.02.2019). – Warszawa : Diamond trading tour, 2019. – С. 30-33.
Keywords: естетичне виховання, педагогічна освіта, музичне мистецтво, студенти; aesthetic education, pedagogical education, musical art, students; эстетическое воспитание, педагогическое образование, музыкальное искусство, студенты