Педагогічні умови виховання духовно-моральних цінностей молодших школярів в процесі взаємодії сім’ї та школи - Блудова , Тетяна (My University, 2025)
Магістерська робота складається з двох розділів. У першій частині, теоретичній, розглянуті теоретичні питання педагогічних умов виховання духовно-моральних цінностей молодших школярів в процесі взаємодії сім’ї та школи. У другій частині, дослідницькій, розкривається експериментальна перевірка педагогічних умов виховання духовно-моральних цінностей молодших школярів в процесі взаємодії сім’ї та школи. The master's thesis consists of two sections. The first part, theoretical, considers theoretical issues of pedagogical conditions for educating spiritual and moral values of younger schoolchildren in the process of interaction between family and school. The second part, the research part, reveals an experimental verification of the pedagogical conditions for the upbringing of spiritual and moral values of younger schoolchildren in the process of interaction between family and school.
Keywords: духовність; виховання; духовно-моральні цінності; взаємодія сім’ї та школи; молодші школярі; Концепція нової української школи; заклад загальної середньої освіти; spirituality, upbringing; upbringing; spiritual and moral values; interaction between family and school; younger schoolchildren; Concept of a new Ukrainian school; institution of general secondary education