Сутність та класифікація форм організації музично виховної роботи у ЗВО. - Снєдкова, Людмила; Снєдков, Антон (My University, 2021)
У статті розглядається сутність та класифікація форм організації музично-виховної роботи у закладах вищої освіти.
Снєдкова Л. А. Сутність та класифікація форм організації музично виховної роботи у ЗВО / Л. А. Снєдкова, А. І. Снєдков // Fundamental and applied research in the modern world : The 7th International scientific and practical conference (Boston, USA, February 17-19, 2021). – Boston, 2021. – Р. 565–575.
Keywords: музично-театральна діяльність, особистість, музично-виховна робота, сутність; musical-theatrical activity, personality, musical-educational work, essence