Використання хмарних технологій у процесі професійної підготовки майбутніх учителів біології - Чернікова, Наталя (My University, 2019)
У статті проаналізовано наукові праці вітчизняних та зарубіжних вчених, в яких порушено проблему використання інформаційних технологій у процесі професійної підготовки майбутніх учителів біології. Розкрито особливості застосування хмарних технологій у процесі формування екологічної культури майбутніх учителів біології. Висвітлено можливості використання хмарних технологій викладачами та студентами під час аудиторних та поза аудиторних занять.
Чернікова Н. В. Використання хмарних технологій у процесі професійної підготовки майбутніх учителів біології / Н. В. Чернікова // Herald pedagogiki. Nauka i Praktyka wydanie specjalne. – Warszawa, 2019. – № 50 (12/2019). – Р. 30–33.
Keywords: майбутній учитель біології, екологічна культура, інформаційна технологія, хмарні технології, сервіси Google Apps Education Edition; future biology teacher, green cultureinformation technology, cloud technology, Google Apps Education Edition services; будущий учитель биологии, экологическая культура, информационная технология, облачные технологии, сервисы Google Apps Education Edition