Кількісний аналіз продуктів дисиміляції глюкози в практичній підготовці фахівців біології - Чернікова, Наталя; Москальов, Віталій; Упатова, Ірина (My University, 2022)
У тезах проаналізовано можливість постановки відносно простої та легко відтворюваної методики для кількісного вивчення продуктів катаболізму як в аеробних, так й в анаеробних умовах. Запропонована методика дозволяє визначити концентрацію адезозинтрифосфату та може бути впроваджена в освітній процес та позааудиторну діяльність. Підготовлені матеріали можуть бути використані у викладанні та вивченні біохімії, фізіології та у науковій роботі студентів та викладачів.
Чернікова Н. В. Кількісний аналіз продуктів дисиміляції глюкози в практичній підготовці фахівців біології / Н. В. Чернікова, В. Б. Москальов, І. П. Упатова // Підвищення якості національної освіти у контексті викликів сьогодення : матеріали Регіон. наук.-практ. конф. (м. Харків, 26 травня 2022 р.) / за заг. ред. Г. Ф. Пономарьової; Комунальний заклад «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради. – Харків : ФОП Петров В. В., 2022. С. 303–305.
Keywords: підготовка фахівців біології; training of biology specialists