Городище «Кочеток-1», 2-а пол. 8 – 10 ст., 12 ст. - Свистун, Геннадій (My University, 2019)
У стислій формі енциклопедичного характеру подаються основні дані щодо різночасових та різновидових археологічних пам’яток м. Чугуєва та Чугуївського району
Свистун Г. Є. Городище «Кочеток-1», 2-а пол. 8 – 10 ст., 12 ст. / Г. Є Свистун // Звід пам’яток історії та культури України: Харківська область. м. Чугуїв і Чугуївський район : енциклопедичне видання / упоряд. : Л. М. Колесникова, Я. В. Ліхолєтов. – Харків : Видавництво «Точка», 2019. – С. 141.
Keywords: Чугуїв, Чугуївський район, археологічна пам’ятка, охорона історико-культурної спадщини, археологічна культура; Chuguyiv, Chuguyiv district, archaeological site, protection of historical and cultural heritage, archaeological culture