Особливості використання копінг-стратегій особистості у фахівців метрологічного напряму в умовах професійного стресу . - Мірошніченко, Наталія (My University, 2020)
Магістерська робота складається з двох розділів. У першій частині, теоретичній, розглянуті питання стресу у період ранньої дорослості, стресостійкості в системі психологічних досліджень у період ранньої дорослості, копінг-поведінки як стратегії підвищення стресостійкісті особистості у період ранньої дорослості. У другій частині, експериментальній, розкривається суть та зміст проведення експерименту, детально охарактеризовано практичні етапи впровадження корекційної програми, метою якої є формування стресостійкості метролога, зниження рівня тривожності, сформованість самоконтролю в поведінці, сформованість адекватної самооцінки.
Мірошніченко Н. М. Особливості використання копінг-стратегій особистості у фахівців метрологічного напряму в умовах професійного стресу : кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 053 Психологія / Н. М. Мірошніченко ; кер. Світлана Бужинська. – Харків, 2020. – 123 с.
Keywords: ранній дорослий вік, стрес, стресостійкість, копінг-поведінка; adulthood, stress, stress resistance, coping behavior; ранний взрослый возраст, стресс, стрессоустойчивость, копинг-поведение