Формування готовності майбутніх вчителів до формування екологічної свідомості учнів початкової школи - Шандра, Вікторія (My University, 2022)
Кваліфікаційна робота складається з двох розділів. У першій частині, теоретичній, розглянуті теоретичні основи формування готовності майбутніх вчителів до формування екологічної свідомості учнів початкової школи. У другій частині, дослідницькій, розкривається суть та зміст проведення експерименту, детально охарактеризовуються практичні етапи реалізації педагогічних умов формування готовності майбутніх вчителів до формування екологічної свідомості учнів початкової школи.
Шандра В. І. Формування готовності майбутніх вчителів до формування екологічної свідомості учнів початкової школи: кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 013 Початкова освіта / В. І. Шандра ; наук. кер. Ю. О. Блудова. – Харків, 2022. – 74 с.
Keywords: екологічна компетентність, екологічна свідомість, заклад вищої освіти, майбутній педагог, умови, реалізація; environmental competence, environmental awareness, institution of higher education, future teacher, conditions, implementation