Навчання під час карантину - Брославська, Галина (My University, 2020)
Під час синхронного процесу здобування знань відбувається вивчення, обраної викладачем, теми в режимі реального часу, а в умовах асинхронної освіти – педагог пропонує студенту певні інформаційні ресурси для виконання ним самостійної опосередкованої роботи.
Брославська Г. М. Навчання під час карантину / Г. М. Брославська // Perspectives of world science and education : The 9th International scientific and practical conference (Osaka, 20-22 May 2020). – Osaka, Japan : CPN Publishing Group, 2020. – P. 306–312.
Keywords: дистанційна освіта, синхронне навчання, асинхронне навчання; distance education, synchronous learning, asynchronous learning; дистанционное образование, синхронное обучение, асинхронное обучение