Формування фізкультурної компетентності у майбутніх фахівців за допомогою компетентнісного підходу - Соколюк, Ольга (My University, 2017)
У тезах доповіді визначено фізкультурну компетенцію як задані стандартом вимоги до результатів освітньої підготовки бакалавра з дисципліни «Фізична культура» (знання, вміння і способи діяльності), а фізкультурну компетентність – специфічна здатність здійснювати на практиці фізкультурно-спортивну діяльність, що враховує фахові знання, навички, особистісні якості для ефективного використання в конкретній предметній сфері.
Соколюк О. В. Формування фізкультурної компетентності у майбутніх фахівців за допомогою компетентнісного підходу / О. В. Соколюк // Наука ІІІ тисячоліття : пошуки, проблеми, перспективи розвитку : матеріали І Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. (20-21 квітня 2017 р.). – Бердянськ, 2017. – Ч. 1. – С. 314.
Keywords: Фізкультурна компетентність, компетентнісний підхід, фахівці, освітній процес; Физкультурная компетентность, компетентностный поход, специалисты, образовательный процесс; Athletic competence, competence approach, specialists, educational process