Англіцизми в україномовному рекламному дискурсі - Бабарика, Наталія (My University, 2020)
У роботі аналізуються поняття «англіцизм» та «реклама», наукова література з проблеми запозичень. Виділено історичні етапи входження англіцизмів до української мови, а також існуючі підходи до класифікації запозичень. Розглянуто погляди науковців на причини і наслідки застосування англіцизмів в рекламному дискурсі. Також проаналізовано англіцизми, що використовуються у рекламі, їх лінгвістичні особливості.
Бабарика Н. В. Англіцизми в україномовному рекламному дискурсі: пояснювальна записка до магістерської роботи спеціальності 014 Середня освіта (Англійська мова) / Н. В. Бабарика ; наук. керівник Людмила Бахмат . – Харків, 2020. - 64 с.
Keywords: англіцизми, рекламний дискурс, україномовна реклама, фактори використання англіцизмів у рекламі, україномовні еквіваленти; anglicisms, advertising discourse, Ukrainian-language advertising, factors of using anglicisms in advertising, Ukrainian-language equivalents; англоязычный рекламный дискурс, синтаксические, морфологические, стилистические особенности, стратегии речевого влияния.