ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ЦІННІСНИХ ОРІЄНТАЦІЙ ПРАЦІВНИКІВ ОВС З РІЗНИМ СТАЖЕМ СЛУЖБОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В ГЕНДЕРНОМУ АСПЕКТІ - Нежута, Аліна (My University, 2012)
В роботі досліджено психологічні особливості ціннісних орієнтацій працівників ОВС з різним стажем службової діяльності в гендерному аспекті. Визначено психологічний зміст проблеми та цінності на рівні нормативних ідеалів та на рівні індивідуальних пріоритетів. Показано, що чим більше стаж службової діяльності правоохоронців, тим мало достовірних відмінностей в цінностях між чоловіками та жінками.
Нежута А. В. Психологічні особливості ціннісних орієнтацій працівників ОВС з різним стажем службової діяльності в гендерному аспекті / А. В. Нежута // Вісник ХНПУ імені Г.С. Сковороди. Психологія. – Харків: ХНПУ, 2012. – Вип. 42. – Ч. II. – С. 106–114.
Keywords: ціннісні орієнтації, нормативні ідеали, індивідуальні пріоритети, професійне самовизначення, гендерні особливості, мотивація, професійна діяльність; value orientations, normative ideals, individual priorities and professional self-determination, gender, motivation, professional activity; ценностные ориентации, нормативные идеалы, индивидуальные приоритеты, профессиональное самоопределение, гендерные особенности, мотивация, профессиональная деятельность