Адаптація майбутніх учителів початкової школи у процесі психолого-педагогічної підготовки - Толмачова, Ірина; Бужинська, Світлана (My University, 2020)
У роботі актуалізовано завдання забезпечення успішної адаптації майбутніх учителів початкової школи у закладі вищої освіти педагогічного профілю. Схарактеризовано педагогічні аспекти реалізації даного напрямку роботи з майбутніми фахівцями у процесі психолого-педагогічної підготовки.
Толмачова І. М Адаптація майбутніх учителів початкової школи у процесі психолого-педагогічної підготовки / І. М. Толмачова, С. М. Бужинська // Традиційні та інноваційні підходи до наукових досліджень : матеріали Міжнар. наук. конф. (Україна, Луцьк 10 квітня 2020 р.). – Луцьк : МЦНД, 2020. – Т. 3. – С. – 14–17.
Keywords: майбутній учитель початкової школи, адаптація, психолого-педагогічна підготовка; future elementary school teacher, adaptation, psychological and pedagogical training; будущий учитель начальной школы, адаптация, психолого-педагогическая подготовка