ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ТЕХНОЛОГІЇ ІННОВАЦІЙНОГО НАВЧАННЯ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ - Савченко, Людмила (My University, 2019)
Дошкільний вік – це сензитивний період для формування особистості дитини, набуття нею першого соціального досвіду, розвитку емоцій, почуттів. Інноваційні технології дозволяють вихователю організовувати процес навчання та виховання таким чином, що обсяг інформації, яка сприймається дітьми, досягає найвищих показників. Це обумовлено нестандартністю, наочністю та різноманітністю інноваційних технологій
Keywords: Інновації, інноваційні технології, педагогічні інновації, інноваційний процес в освіті, інноваційна педагогічна технологія; Innovations, innovative technologies, pedagogical innovations, innovative process in education, innovative pedagogical technology; Инновации, инновационные технологии, педагогические инновации, инновационный процесс в образовании, инновационная педагогическая технология