Ансамблеве виконавство з методикою. - Шумська, Ольга; Олешко, Валерій; Олешко, Тетяна (My University, 2020)
У хрестоматії подано твори, рекомендовані для опрацювання в рамках практичної частини викладання навчального курсу «Ансамблеве виконавство з методикою», який уведено до навчальних планів освітньо-професійної програми підготовки фахівців освітнього ступеню магістр за кваліфікацією «керівник ансамблів». У першому розділі подано ансамблі для двох скрипок та фортепіано, у другому розділі – ансамблі для фортепіано у 4 руки. Обидва розділи поділено на підрозділи за рівнем складності. Третій розділ містить більш складні ансамблі для різних складів виконавців Хрестоматія призначена для практичних та самостійних занять здобувачів вищої освіти з дисципліни «Ансамблеве виконавство з методикою». Може бути корисною викладачам виконавських дисциплін.
Ансамблеве виконавство з методикою : хрестоматія / уклад. : О. О. Шумська, В. Л. Олешко, Т. Є. Олешко ; Комун. закл. «Харків. гуманітар.-пед. акад.» Харків. облради. – Харків, 2020. – 124 с
Keywords: ансамблеве виконавство, музично-педагогічна діяльність; ensemble performance, musical and pedagogical activity; ансамблевое исполнительство, музыкально-педагогическая деятельность