Підвищення ефективності тренувального процесу спортсменів з використанням фітнес-технологій - Школа, Олена; Макотченко, Ольга; Пелешенко, Ігор; Сичов, Дмитро (My University, 2025)
У статті розглядається використання фітнес-технологій для підвищення ефективності тренувального процесу спортсменів-бігунів. Метою роботи є аналіз впливу сучасних технологій на оптимізацію тренувальних програм та підвищення фізичних результатів спортсменів. Аналізувався вплив фітнес-технологій на індивідуалізацію тренувань, моніторинг фізіологічних показників, корекцію техніки виконання вправ, а також процеси відновлення. Результати показали, що інтеграція фітнес-технологій дозволяє створювати персоналізовані тренувальні плани, що сприяють кращому контролю над навантаженнями та швидкому відновленню.
Keywords: спортсмени; легка атлетика; фітнес-технлогії; тренувальний процес; вправи; athletes, athletics, fitness technologies, training process, exercises.; fitness technologies; fitness technologies; training process; exercises