ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ МОТИВАЦІЇ ПРАВООХОРОНЦІВ В ГЕНДЕРНОМУ АСПЕКТІ В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД СТАЖУ СЛУЖБОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Нежута, Аліна (My University, 2011)
Досліджено психологічні особливості професійної мотивації працівників ОВС в гендерному аспекті та в залежності від професійного досвіду. Визначено психологічний зміст проблеми, розглянуті основні типи професійної мотивації правоохоронців. По результатам дослідження показано, що показники типів професійної мотивації знижуються від малого до більшого стажу службової діяльності незалежно від статі правоохоронця.
Нежута А. В. Психологічні особливості професійної мотивації правоохоронців в гендерному аспекті в залежності від стажу службової діяльності / А. В. Нежута // Вісник Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна. Психологія. – Харків: ХНУ, 2011. – Вип. 48. – № 985. – С. 107–110.
Keywords: професійна мотивація, професіоналізм, професійна адаптація, професійне самовизначення, службова діяльність; professional motivation, professionalism, professional adaptation, professional self-determination, service activities; профессиональная мотивация, профессионализм, профессиональная адаптация, профессиональное самоопределение, служебная деятельность