Актуальні проблеми соціальної роботи та соціальної педагогіки - Рассказова, Ольга; Волкова, Катерина; Цибуліна, Ірина; Гордієнко, Світлана (My University, 2025)
Матеріали методичного комплексу розроблені для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП Соціальна робота, охоплюють сучасні підходи до вирішення актуальних соціальних проблем, особливості роботи з вразливими категоріями населення, впровадження інноваційних методів у соціальній сфері, а також міждисциплінарну взаємодію фахівців
Keywords: теорія та практика соціальної роботи; пріоритети та проблеми соціальної роботи; професійна діяльність соціальних працівників