Тренінг як засіб підготовки майбутніх вчителів початкових класів до виховання культури гендерних відносин у молодших школярів. - Ільїна, Олена (My University, 2020)
Перехід на багаторівневу систему підготовки є основою модернізації освіти України, в зв’язку з чим, актуальною стає проблема забезпечення відповідної підготовки фахівця, який характеризується такими якостями як освіченість, моральність, підприємливість, здатність самостійно приймати рішення, схильність до співпраці, мобільність, конструктивність, готовність до міжкультурної взаємодії, відповідальність за результати своєї діяльності.
Тренінг як засіб підготовки майбутніх вчителів початкових класів до виховання культури гендерних відносин у молодших школярів / О О Ільїна // Ціннісно-орієнтований підхід в освіті і виклики євроінтеграції : матер. Міжнар. наук.-метод. конф. (Суми, 29-30 травня 2020 р.). – Суми, 2020. – С. 216–218.
Keywords: гендер, виховання, гендерна культура, тренінг, гендерний тренінг; gender, upbringing, gender culture, training, gender training; гендер, воспитание, гендерная культура, тренинг, гендерный тренинг