Штучний інтелект в освітньому процесі здобувачів вищої освіти - Школа, Олена; Калініченко, Олександр (My University, 2024)
У статті розповідається про штучний інтелект який сприяє персоналізації навчання, автоматизації оцінювання, підтримці через віртуальних асистентів та чат-ботів, а також управлінню навчальним процесом за допомогою аналітики даних. Розвиток та впровадження штучного інтелекту в освіті сприятиме створенню більш ефективного та доступного освітнього середовища для здобувачів вищої освіти
Школа О. М. Штучний інтелект в освітньому процесі здобувачів вищої освіти / О. М. Школа, О. О. Калініченко // Сучасні тенденції та перспективи розвитку якісної підготовки майбутніх фахівців фізичної культури і спорту в умовах ступеневої освіти : зб. наук. праць за матеріалами YI Міжнар. наук.-практ. конф. (Полтава-Лубни, 18-19 квітня 2024 р.). – Полтава : ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2024. – С. 51–52.
Keywords: штучний інтелект, навчання, здобувач вищої освіти; artificial intelligence, learning, higher education student