Стилістичні особливості фортепіанних творів для дітей В. Птушкіна - Цуранова, Оксана; Смородський, Віталій; Халєєва, Олена (My University, 2023)
Стаття присвячена фортепіанним творам харківського композитора кінця XX‒початку XXI ст. Володимира Птушкіна (1949−2022), що відображають найбільш характерні риси його композиторського мислення і займають заслужене місце в педагогічному і виконавському репертуарі сучасних молодих виконавців.
Цуранова О. О. Стилістичні особливості фортепіанних творів для дітей В. Птушкіна / О. О. Цуранова, В. І. Смородський, О. В Халєєва // Актуальні питання гуманітарних наук: міжвузівський збірник наукових праць молодих вчених Дрогобицького держ. пед. ун-ту імені Івана Франка. – Дрогобич : Видавничий дім «Гельветика», 2023. – Вип. 65. – Том 3. – C.73-79.
Keywords: заняття з музики, дошкільний вік, терапевтичний вплив, музичні інструменти; music classes, preschool age, therapeutic influence, musical instruments