Проблеми професійної підготовки майбутніх учителів музики в закладах вищої освіти - Дорош, Тетяна; Дубовська, Ольга; Турукіна, Олена (My University, 2025)
Мета статті – дослідити проблеми підготовки майбутніх учителів мистецького профілю навчання в закладах вищої освіти. Відповідно до мети, окреслено ряд завдань, серед яких розкрито дефініцію поняття «професійна підготовка», досліджено науково-методичну літературу за відповідною темою, наведено приклади заходів, які позитивно впливають на підготовку здобувачів.
Дорош Т. Проблеми професійної підготовки майбутніх учителів музики в закладах вищої освіти / Т. Дорош, О. Дубовська, О. Турукіна // Fine Art and Culture Studies / Волинський нац. ун-т імені Лесі Українки. – Луцьк : Гельветика», 2025. – Вип. 1. – С. 30–35.
Keywords: професійна підготовка, майбутній учитель музики, заклади вищої освіти; professional preparation, future music teachers, institutions of higher education