Застосування STEM-технологій на уроках біології - Коваль, Марія; Каденко, Ірина (My University, 2023)
У наш час освіта покликана виконувати головне завдання – формування в молоді навичок для майбутньої професійної діяльності та ефективне їх застосування на практиці в технологічно-високорозвиненому соціумі. Одним із шляхів вирішення означеної проблеми є впровадження STEM-технологій, що відкривають великий спектр можливостей під час обробки поданої різноманітної інформації в освітньому процесі
Коваль М.,Каденко І. Застосування STEM-технологій на уроках біології / Марія Олександрівна Коваль, Ірина Валеріївна Каденко // Формування професійної компетентності сучасного педагога засобами освіти: історико-методичний аспект : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. м. Харків, 15 грудня 2023 р. / за заг. ред. Г. Ф. Пономарьової; Комун. закл. «Харків. гуманітар.-пед. акад.» Харків. облради. – Харків : ХГПА, 2023. – С. 149-154
Keywords: STEM-технології, біологія, професійна компетентність