Захист трудових прав педагогічних працівників в умовах воєнного стану - Васильєв, Станіслав Валерійович (My University, 2024)
Наукове дослідження присвячено особливостям захисту трудових прав педагогічних працівників в умовах воєнного стану
Keywords: правове регулювання; трудові права; захист; воєнний стан; legal regulation; labor rights; protection; military camp