Розвиток кредитно-модульної технології організації навчального процесу – необхідна умова для інтеграції в європейський освітній простір - Харківська, Алла (My University, 2007)
У статті проаналізовано концептуальні засади процесу модернізації змісту педагогічної освіти в Україні в сучасний період; акцентовано увагу на необхідності подальшого розвитку кредитно-модульної технології організації навчального процесу, розглянуті особливості створення навчального плану та розрахунок трудоємкості в кредитах.
Харківська А. А. Розвиток кредитно-модульної технології організації навчального процесу – необхідна умова для інтеграції в європейський освітній простір / А. А. Харківська // Наукове пізнання: методологія та технологія. Сер. : Філософія, соціологія, політологія : наук. журн. / Південноукр. нац. пед. ун-т імені К. Д. Ушинського, держ. закл. – Одеса., 2007. – Вип. 2(20). – С. 134–144
Keywords: кредитно-модульна технологія організації навчального процесу, залікова одиниця, кредити ECTS, навчальні плани; credit-module technology, ECTS credit, teaching plans; кредитно-модульная технология организации учебного процесса, зачетная единица, кредит ECTS, учебные планы