Інституційні моделі безперервного професійного розвитку педагога - Полякова, Ірина; Купіна, Оксана; Борзик, Олена (My University, 2025)
Метою дослідження є аналіз різних моделей організації безперервного професійного розвитку педагогів у межах вітчизняного досвіду.
Keywords: професійний розвиток; педагогічні працівники; professional development; teaching staff