Активність студентської молоді в умовах дистанційного навчання - Репко, Інна; Красногорська, Вікторія (My University, 2020)
Мета роботи полягає в розкритті питання щодо забезпечення активності студентської молоді в умовах дистанційного навчання. Автори наголошують, що мотиваційним компонентом для підвищення ефективності дистанційного навчання та самонавчання здобувачів освіти можуть слугувати різноманітні освітні платформи та соціальні мережі. Залучення студентів до проходження курсів на освітніх платформах EdEra та Рrometheus, що дозволяє покращувати свої знання у різноманітних сферах діяльності та переходити до роботи з новими науково-методичними та інформаційними базами з метою удосконалення освітнього процесу на відстані.
Репко І. П. Активність студентської молоді в умовах дистанційного навчання / І. П. Репко, В. В. Красногорська // Наукові досягнення, відкриття та шляхи розвитку педагогічної науки : матеріал Міжнар. наук.-метод. конф. (29-30 трав. 2020 р., м. Запоріжжя) – Запоріжжя : Класичний приватний університет, 2020. – Ч. 2. – С. 144–147.
Keywords: студентська молодь, освітній процес, дистанційне навчання, активність здобувачів освіти, освітні платформи