Структурно-семантичні особливості фразових дієслів у творі Г. Лі «Убити пересмішника» - Долиніна, Єлизавета (My University, 2021)
Дипломна магістерська робота присвячена структурно-семантичному аналізу фразових дієслів, ужитих у творі Гарпер Лі «Убити пересмішника»
Долиніна Є. С. Структурно-семантичні особливості фразових дієслів у творі Г. Лі «Убити пересмішника»: кваліфікаційна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 014.021 Середня освіта. Мова і література (англійська) / Є.С. Долиніна ; наук. кер. В. В. Панченко. – Харків, 2021.
Keywords: фразові дієслова, семантика, Гарпер Лі, сучасна граматика англійська мова; phrasal verbs, semantics, Harper Lee, modern English grammar