ФОРМУВАННЯ ПРАВОВОЇ КУЛЬТУРИ У СТУДЕНТІВ ПЕДАГОГІЧНИХ ВНЗ - Репко, Інна (My University, 2016)
Правова культура стає невід’ємною складовою фахової підготовки майбутнього педагога, спроможного здійснювати свої професійні функції з урахуванням визначених законом правових норм і обов'язків усіх учасників педагогічного процесу.
Репко І. П. Формування правової культури у студентів педагогічних ВНЗ / І. П. Репко // Соціально-правові та організаційно-управлінські аспекти роботи працівників соціальної й освітньої сфер з різними суб’єктами сучасного соціуму : матеріали наук.-практ. конф. (15 грудня 2016 р., м. Харків). – Харків : Музей ім. А. С. Макаренка, 2016. – С. 86–88.
Keywords: правова культура, фахова підготовка, майбутній педагог, професійні функції, правові норми, обов’язки